0
Creatives Graphics Web

KREAGAAN

WE DO COOL STUFF...
overal zie je onze

GRAFISCHE VORMGEVING

GRAPHICS

Maatwerk grafische ontwerpen die overtuigen, voor alle soorten media.

BRANDING

Ontwerp van logo en huisstijl voor merk, product en event.

PRINT&PRESS

Vormgeving en realisatie van visitekaartje tot magazine... en meer.

SIGNING

Ontwerp en productie van bewegwijzering en signing voor binnen en buiten.

PRODUCTS & CONCEPTS

Realisatie van concepten, gepersonaliseerde producten en relatiegeschenken.

WEBDESIGN

Geen standaard website maar onderscheidend webdesign.

DOELEN BEPALEN

We horen graag wat je doelen zijn. En welk imago en welke identiteit je wilt uitstralen. Wat moet de ‘tone-of-voice’ zijn? Met die informatie kunnen we je adviseren over de beste oplossingen.

RESEARCH

We doen onderzoek naar wat er al in jouw branche is. Hoe wij je kunnen helpen om je te onderscheiden en op te vallen. Dit is onze inspiratie-fase. Met deze gegevens en die uit de briefing worden ideeën geboren.

ONTWERPEN

Onze inspiratie zetten we om in een mockup; zeg maar een eerste ontwerp. Hiermee visualiseren we onze ideeën om te checken of deze je aanspreken.

SNELHEID

We maken afspraken over het verloop van het project en de deadline. Meestal maken we een aantal varianten op een ontwerp.

OPLEVERING

Wanneer je helemaal tevreden bent met je nieuwe design leveren we deze op. Een ontwerp krijg je van ons digitaal in de meest belangrijke bestandsformaten waarmee je verder kunt. Materialen leveren we netjes bij je af.

Vluchten of aanvallen?

Grafische vormgeving zie je overal. Op de gevel van je winkel en instore. De bewegwijzering in het bedrijfspand. Een foldercampagne en huisstijldrukwerk. Op de website en in crossmediale (direct) marketing. Vormgeving biedt herkenbaarheid. Mensen tellen onbewust verschillende signalen op. Een goede samenhang tussen de vormgeving en je merk maakt je aanbod uiteindelijk aantrekkelijker.

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken! Design is van het grootste belang. Aangezien onze hersenen in slechts seconden het besluit hebben genomen of iets de moeite waard is om verder te kijken. Dit is vaak het moment dat mensen besluiten of ze meer willen weten (aanvallen) of je negeren (vluchten). Met de juiste  aandacht kun je interesse wekken, verlangen kweken en tot actie aanzetten.

Reclamemakers

Bedrijven die reclame maken hebben tot 30% meer omzet dan zij die geen reclame maken. Bewezen! Investeren in marketing verdient zichzelf dus terug!

Online advertising is ‘hot’ maar onderschat het effect van traditionele media niet. De juiste samenhang tussen on- en offline media levert het meeste effect op. Crossmediale marketing is dus het juist combineren van bijvoorbeeld de promotie op outdoor locaties, op een event en plaatsen van advertenties in combinatie met een teasersite. Maar let op: de creatieve kracht van het concept is belangrijker dan de mediale mogelijkheden.

Kom eens met ons praten!

Contact
Creatives

Wij ontwerpen je nieuwe beeldmerk en branding voor merk, product of event. We visualiseren de jaarcijfers in infographics. Verzorgen de vormgeving van magazines. En ontwerpen en leveren reclameproducten en communicatiemiddelen. Eigenlijk teveel om op te noemen. Van verpakkingen tot posters, van pennen tot advertenties.

Elke opdracht begint bij ons met een nieuw, uniek concept. Oplossingen zoeken en komen met verfrissende, originele ideeën. Zo zorgen wij dat jouw boodschap opvalt en dat je jouw doelen bereikt.

LOGO NODIG?
Van concept tot eindproduct

Vaak leveren we het concept, het ontwerp en het eindproduct. Dan nemen we het hele ontwikkeltraject voor je uit handen.
Dat werkt sterk kostenbesparend en kom je nooit voor de verrassing van bijkomende kosten. Bovendien weet je op die manier zeker dat het ontwerp ook echt tot zijn recht komt in het eindproduct. Herdrukken komen bij ons niet voor. Heldere inkten. Hoge kwaliteit papier. Precies gesneden… Goed drukwerk maakt het verschil! Met de modernste technieken van full colouring bereiken wij het mooiste resultaat.

KOSTEN
WAT GAAN WE VOOR JOU MAKEN?

DIT DEDEN WE VOOR ANDEREN

All
website-ontwerpen
WEBSITE
Bekijk ons portfolio voor meer webdesign
Link: /portfolio
WEBSITE
#webdesign
vormgeving events
EVENTS
Bekijk ons portfolio voor meer branding
Link: /portfolio
EVENTS
#products #branding
logo-ontwerpen
LOGO
Bekijk ons portfolio voor meer logo's
Link: /portfolio
LOGO
#stempel #vormgeving
PRODUCTS
PRODUCTS
Bekijk ons portfolio voor meer products & concepts
Link: /portfolio
PRODUCTS
#coffeecups
BEKIJK ONS PORTFOLIO
portfolio
Website nodig?
Wij maken ze met de "WAUW-factor"