0
creatives graphics web

ROTTERDAM

sinds 2011
Grafisch Lyceum

John is de oprichter van Kreagaan. Opgeleid aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam in de tijd van potloden,  Rotrings en Heidelberg drukpersen. Dus inmiddels al wat jaren in het vak. In 2011 ontstond Kreagaan vanuit de behoefte om het anders te doen. Kleiner en met persoonlijke aandacht. Dus werken wij zonder accountmanagement die onnodige kosten meebrengt en ruis op de lijn veroorzaakt. Gewoon direct aan tafel met de opdrachtgever, zodat ideeën ook echt inspirerend werken.

Inmiddels is Kreagaan uitgegroeid tot een moderne studio waar verfrissende, creatieve ideeën ontstaan en we met passie grafische ontwerpen en websites maken die jouw winkel, merk of product in de markt helpen!

Gevestigd in Rotterdam

We wonen en werken in Rotterdam. In Rotterdam staan we ingeschreven bij de Kamer van koophandel… en daar doen wij elke dag inspiratie op. Wij zijn graag in de stad maar zijn absoluut niet aan de stadsgrenzen gebonden. Je ziet ons dus overal. Je herkent ons aan creatief webdesign en hoge kwaliteit grafisch maatwerk.

Dat is onze focus; zoeken naar wat jou drijft en dat vertalen in mooie ontwerpen.

PORTFOLIO
NLGW aangesloten

De aansluiting met NLGW geeft de zekerheid dat je te maken hebt met een professionele en betrouwbare partner. Wij leveren gegarandeerde kwaliteit, zijn financieel onafhankelijk en hebben alles administratief op orde. Wij werken conform de algemene voorwaarden van de Beroepsorganisatie van Nederlandse Ontwerpers en de Nederlands ICT Voowaarden. Heldere afspraken dus…

Algemene voorwaarden
Tips voor een goede website en branding

Bekijk KREAGAAN tijdens de televisie uitzending van RTL LifeStyleXperience.